24 Temmuz 2012 Salı

Ben Yazmadığğğm!




Vallahi ben yazmadım olum, yeminle :') zaten acaip sözleri falan da var, akla zarar. Sonuna kadar dinleyebilene...yok yok dinlemeyin akla zarar demiştim. 

10 Temmuz 2012 Salı

Tesla Doğmuş

Master of Lightning belgeselini izledikten ve hakkında bir kaç şey okuduktan sonra her ne kadar tam anlamıyla tanımasam da yalnız ölen dahi fizikçi'nin sadece bu zamanlarda hatırlanması biraz garip, bilimadamı olarak ölmek de, unutulmamak da.
http://vimeo.com/22369664 - burda hakkındaki belgeseli altyazılı izleyebilirsiniz. Kalkıp kodu bloga yapıştırabilirdim ama siz olduğu yerden izlerseniz daha sağlıklı olacak gibi :)
Elektrikli otomobil'den, radyo frekanslarına kadar şu an kullandığımız ve gelecekte de kullanmaya devam edeceğimiz teknolojilerin temelindeki dahi.
Ben her ne kadar Prestij'i izleyememiş olsam da, Tesla'nın filmde canlandırıldığı da ayrı bilgi falan, kpss'de sorarlar belki -olayın üzerine şaka yapmamam gerekirdi-

Legalise Love -Google-

Google'dan LGBT'ye destek, daha doğrusu insanoğlunun aya çıkmasından bu yana atılan küçük ama fikir anlamında büyük adımlardan birisi, takdir ettim açıkçası bi hümanist olarak. 21. yy'da ben hümanistim demek her ne kadar zorsa, olduğu kadar.
Hatta Google Gayglers diye bir oluşum veya grup kurmuş eşcinsel çalışanları için. Google tek başına devlet gibi la?! Çılgın projelerle falan geliyor, olması gerektiği kadar çılgın.
Aha logosu da var ;

Bir de şurada da link var ; 

Belarus'lu Askerlerden İlginç Gösteri




Biri bana bunun ne kadar anlamsız olduğunu açıklasın.

3 Temmuz 2012 Salı